Vaskeinstruksjoner for Perfect Jeans

Vaskeanvisninger Perfect Jeans

Vaskeinstruksjoner for Perfect Jeans

Vi vil at du skal glede deg over de Perfect Jeans dine i mange år fremover. Derfor har vi satt sammen noen tips om hvordan du best kan ta vare på dine perfekte jeans for å beholde fargen og elastisiteten.

Ikke bruk jern

Perfect Jeans er laget av materialer som kan ødelegges ved høye temperaturer. Derfor anbefaler vi at du unngår å bruke jern på jeansene dine.

Vask dem med innsiden ut

Når du vasker de Perfect Jeans dine, er det viktig å vaske dem med innsiden ut. Dette hjelper til med å beskytte fargen og strukturen på jeansene dine. Hvis du vasker dem på høyre side, kan friksjon oppstå mellom jeansene, noe som kan føre til slitasje og tap av farger.

Tørket ved lufttørking

Etter vasking anbefaler vi å tørke dine Perfect Jeans ved lufttørking. Unngå å tørke dem i tørketrommelen, da dette kan føre til svinn og ødelegge fibrene på jeansene dine. Heng dem på en henger eller tørkestativ og la det tørke ved romtemperatur.

Ikke bruk tøymykner

Tøymykner kan skade fibrene i dine Perfect Jeans og føre til tap av farger og elastisitet. Derfor anbefaler vi at du unngår å bruke tøymykner når du vasker jeansene.

Vask dem i maks 30 grader

For å beskytte fargen og elastisiteten til dine Perfect Jeans, anbefaler vi at du vasker dem maksimalt 30 grader.

Vask dem i en tilstrekkelig fylt vaskemaskin

Når du vasker de Perfect Jeans dine, er det viktig å sørge for at vaskemaskinen er tilstrekkelig fylt. Hvis vaskemaskinen ikke er fylt nok, kan det oppstå friksjon mellom jeansene dine som kan føre til slitasje. Hvis du bare har noen få jeans å vaske, kan du legge til noen håndklær eller andre myke stoffer for å fylle vaskemaskinen.

Ikke bruk vaskemiddel som inneholder blekemiddel

Detaljer som inneholder blekemiddel kan skade fargen og strukturen til dine perfekte jeans. Derfor anbefaler vi å bruke vaskemiddel som inneholder lite blekemiddel. Vi har god erfaring med Rema 1000 flytende parfymefri farget.

Hvis du har ytterligere spørsmål om hvordan du best kan ta vare på jeansene dine, kan du kontakte vår kundeservice.