Jeans for damer: Finn det perfekte par jeans for kroppstypen din

Jeans til damer: Find de perfekte par jeans til din kropstype

Jeans for damer: Finn det perfekte par jeans for kroppstypen din

Jeans er uten tvil en av de mest brukte klærartiklene for kvinner. De kan styles opp eller ned, slitt hele året, og de passer til hvilken som helst stil, men å finne det rette par jeans kan være en utfordring. Det er så mange forskjellige stiler og passform, men hvilke par jeans som passer din kroppstype? Vi har brukt over 13 måneder på å utvikle det perfekte par jeans som passer alle, uavhengig av kroppsform.

Jeans til en smal midje og brede hofter

Hvis du har en smal midje og brede hofter, kan det være en utfordring for deg å finne et par jeans som ikke ender opp med å være for stram på hoftene, men som fortsatt er for løst i midjen. Alle med smal midje og brede hofter har prøvd å få et par jeans på hvor midjen burde ha vært en størrelse mindre, men de passer til hoften. Når du velger dine perfekte jeans, velger du alltid din størrelse basert på midjen din målt ved navlen din. Dette sikrer at de passer perfekt i midjen. Jeansene våre har så mye strekk at de lett kan tilpasse seg en bred hofte, og du vil oppdage at de tilpasser seg og strekker seg etter kroppsformen din.

Jeans til en bred midje og tynne ben

Hvis du har en bred midje og tynne ben, kan det være vanskelig å finne et par jeans som begge passer i midjen og sitte som du vil ha dem på beina. Det er ikke noe problem med perfekte jeans. Du kan velge mellom 4 forskjellige passform, avhengig av hvordan du vil at de skal sitte på kroppen din. Vi har båter SkinnySlimRegular og Loose. Når du finner størrelsen din, er det viktig at du måler midjen ved navlen. Dette gir deg et par jeans som ikke strammer til midjen og som sitter perfekt på beina.

Jeans til en smal midje og tynne ben

Hvis du har en smal midje og tynne ben, kan det være vanskelig å finne et par jeans som fremhever kroppen din på alle de riktige stedene. Våre tynne jeans er designet i en tett passform som følger kroppens naturlige former, mens slimhinnene våre er litt løsere på ankelen, men fremdeles smale i beina. Våre vanlige fit -jeans har en klassisk passform som er løsere rundt lårene og ankelen, mens våre løse fit -jeans har en mer avslappet og løs passform som fremdeles sitter i nærheten av midjen og hoften. Når du trenger å finne riktig størrelse i perfekte jeans, er det viktig at du bruker vår størrelsesguide. Husk å måle midjen ved navlen slik at du får riktig passform for deg.

Jeans til en bred midje og hele ben

Alle kvinner fortjener et par jeans som sitter komfortabelt og fremhever de kvinnelige formene. Jeansene våre er designet for å passe til forskjellige kroppsformer og størrelser, og alle jeansstilene våre kan brukes av kvinner med bred midje og full bein. Uansett hva du er for vår helt løse modell eller den veldig stramme, kan du finne nøyaktig din størrelse. Du kan kombinere opptil 77 forskjellige størrelser og 4 passform. Vårt 360 graders strekkmateriale gjør at jeansene dine føles komfortable mens du komplimenterer din naturlige kroppsform.